'Schreuder twijfelt over toekomst bij Hoffenheim'

11 februari 2016, 09:16

Assistent-trainer Alfred Schreuder weet nog niet of zijn toekomst wel bij 1899 Hoffenheim ligt, nu hoofdcoach Huub Stevens de club heeft verlaten. Stevens legde woensdag zijn functie met onmiddellijke ingang neer omdat hij met hartritmestoornissen kampt.

Stevens nam Schreuder, eind augustus vorig jaar ontslagen als hoofdcoach van FC Twente, als assistent mee naar Hoffenheim. Volgens De Telegraaf heeft de clubleiding de voormalige middenvelder gevraagd het seizoen af te maken, al is nog onduidelijk in welke rol.

Schreuder leidde woensdag met zijn collega-assistent Armin Reutershahn de training. De kans zou echter klein zijn dat één van de twee promotie maakt. Het ligt in de lijn der verwachting dat Julian Nagelsmann al aan zijn klus als hoofdtrainer begint. De pas 28-jarige oefenmeester, momenteel coach van Hoffenheim onder 19, was al aangesteld voor komend seizoen. Schreuder neemt pas een beslissing over zijn toekomst bij Hoffenheim als de clubleiding heeft besloten hoe de technische staf eruit moet komen te zien.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen