Nuytinck: "Voor niemand goed als de situatie zo blijft"

10 februari 2016, 17:11

Bram Nuytinck speelt nauwelijks een rol van betekenis bij Anderlecht en dat knaagt aan de 25-jarige verdediger van Anderlecht. Ook al is er met Alexander Büttner een landgenoot bijgekomen in Brussel, er moet volgens de oud-NEC'er een oplossing gevonden worden voor zijn uitzichtloze situatie.

"Ik vind het leuk dat er een landgenoot is bij gekomen, maar ik vermoed dat Alex níét voor de bank is gehaald", zegt Nuytinck in gesprek met Voetbal International. Dit gegeven maakt het voor hem nog lastiger om in de basiself terecht te komen. Dit seizoen had hij slechts twee keer een plek in de beginopstelling te pakken.

"Eind vorig seizoen verlengde ik mijn contract tot 2018, dan heb je bepaalde verwachtingen", aldus Nuytinck. "Met de huidige situatie had ik het begin dit seizoen moeilijk, omdat ik de eerste twee jaren als basisspeler de landstitel won én Champions League speelde. Dan is dit - fit zijn maar op de bank zitten - een grote omslag", treurt de verdediger.

Anderlecht wilde Nuytinck in de winterse transferperiode niet laten gaan. "Op een gegeven moment stond ik er wel voor open. Al was het maar om ergens een halfjaar op huurbasis wekelijks te spelen. Dat Anderlecht mij niet wil laten gaan, kun je als compliment opvatten. Maar nu moeten we wel goed kijken naar de toekomst. Voor niemand is het goed als ik in deze situatie blijf."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen