De Graafschap heeft goede hoop op Parzyszek

10 februari 2016, 11:39

Peter Hofstede, de technisch manager van De Graafschap, heeft goede hoop dat Piotr Parzyszek terugkeert op De Vijverberg. De 22-jarige Poolse aanvaller heeft zijn contract bij het Engelse Charlton Athletic laten ontbinden, waardoor hij transfervrij is.

Wel moet met Parzyszek nog gesproken worden over de financiële voorwaarden en de duur van het contract. "Onze trainer Jan Vreman wil hem graag wat langer dan alleen voor de rest van dit seizoen", zegt Hofstede tegen Omroep Gelderland. "Vanmiddag hebben we onder meer daarover weer contact. We zijn dus in gesprek, maar het is nog niet definitief."

Parzyszek speelde in het verleden al voor De Graafschap en kwam in die periode tot 26 doelpunten. In de strijd tegen degradatie kan hekkensluiter De Graafschap een extra spits goed gebruiken. "Ik vind dat we nu alles moeten aangrijpen als iemand ons ook direct beter kan maken", aldus Hofstede. "Wij denken dat Piotr dat kan. Hij heeft ook weer andere kwaliteiten dan de aanvallers die we op dit moment al in onze selectie hebben. En Piotr wil zelf ook graag, dus dat is alleen maar mooi."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen