Rooney neemt het op voor Memphis: "Niet zijn schuld"

9 februari 2016, 14:46

Memphis Depay werd afgelopen weekend veelvuldig bekritiseerd, toen hij als invaller een ongeïnspireerde indruk achterliet in de kraker van Manchester United tegen Chelsea en met een verkeerde pass onbedoeld de late 1-1 van Diego Costa inleidde. Toch vindt Wayne Rooney, de captain van Man United, niet dat de remise de schuld is van de Nederlander.

Rooney heeft bij Manchester Evening News een lans gebroken voor Memphis, die in het eerste half jaar op Old Trafford meer teleurgesteld dan gepresteerd heeft. "Memphis is een fantastische speler en zo'n foutje kan weleens gebeuren. We verliezen allemaal wel een keer de bal door een slechte pass. Na een foutieve pass gebeuren er nog heel veel andere dingen, voordat de bal uiteindelijk in het netje komt te liggen. We hoeven de schuld dus niet alleen in de schoenen van Memphis te schuiven."

Manager Louis van Gaal omschreef het voetbal van Man United tegen Chelsea als 'sprankelend' en daar is Rooney het wel mee eens. "Het was een goed optreden. We hebben mooie dingen laten zien. Dat maakt het resultaat wel nog meer teleurstellend. Het gelijkspel voelt aan als een nederlaag."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen