PSG is 24 punten los: "Ongeslagen blijven is mogelijk"

8 februari 2016, 14:37

De spanning is ver te zoeken in de top van de Franse competitie. Paris Saint Germain steekt met kop, schouders en eigenlijk de hele romp boven de concurrentie uit. Het won dit weekend met 1-2 bij Olympique Marseille en heeft na 25 wedstrijden een bijna onwerkelijke voorsprong van 24 punten opgebouwd.

In de eerste 25 duels van dit seizoen liet PSG nauwelijks steken vallen. Het won 22 keer en speelde drie keer gelijk, een nederlaag hoefde de ploeg nog niet te incasseren. Opgeteld met de reeks van eind vorig seizoen, is Paris Saint Germain nu al 34 competitieduels op rij zonder nederlaag. Een ongeslagen seizoen begint te lonken, weet ook Thiago Silva. "Als we zo doorgaan kunnen we het seizoen afmaken zonder nederlaag", zei hij na de zege op Marseille. "Dat is geen doel op zich. Maar mocht het lukken, zou dat geweldig zijn."

PSG is dit seizoen nog op drie fronten actief. In de achtste finale van de Franse beker is Olympique Lyon de tegenstander, in hetzelfde stadium van de Champions League wacht een tweestrijd met Chelsea.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen