Boymans: "Hoorde ineens dat ik moest spelen"

7 februari 2016, 21:03

Ruud Boymans moest zondag onverwachts in de basis starten tijdens het duel met PSV (0-2). Patrick Joosten viel tijdens de warming-up geblesseerd uit, waardoor vanaf het begin een beroep gedaan moest worden op Boymans.

"Een minuut voor de wedstrijd hoorde ik ineens dat ik moest spelen, zonder een warming-up te hebben gedaan", vertelt Boymans aan FOX Sports. "Dat is vrij lastig, maar mijn ervaring is dat het geen probleem hoeft te zijn. Maar ik heb een jaar lang weinig gespeeld en dan moet je opeens een volledig duel spelen. Dat is vrij pittig. Het was voor mij zoeken in de eerste helft."

"Ik ben achteraf blij dat ik negentig minuten in de benen heb", reageert Boymans, die zijn ploeg na rust een stuk beter voor de dag zag komen. "Ik denk dat we de tweede helft goed begonnen en als je dan die goal maakt, kan je echt nog wel een punt pakken. Het is zo zonde dat we het in de eerste helft zo makkelijk weggeven."

"Het was een groot verschil met donderdag. We zijn het niet gewend om zoveel duels in korte tijd te spelen en misschien is dat een reden. Het is ons niet gelukt de focus goed vast te houden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen