FC Barcelona zegeviert met grote moeite bij Levante

Jw
7 februari 2016, 14:00

Voor een keer was het niet sprankelend, maar FC Barcelona won zondagmiddag wel voor de vijfde keer op rij in de Primera Division. De regerend kampioen van Spanje schreef op bezoek bij Levante drie punten bij dankzij een ongelukkig eigen doelpunt van David Navarro en een late treffer van Luis Suarez (0-2).

Afgelopen woensdag legde FC Barcelona nog een ware voetbalshow op de mat tegen Valencia. Het werd dankzij een hattrick van zowel Lionel Messi en Luis Suarez liefst 7-0 in de bekerwedstrijd. Zondag draaide de machine van trainer Luis Enrique echter allerminst op volle toeren.

David Navarro opende in de 21ste minuut onbedoeld en ongewild de socre door een voorzet van Jordi Alba te beroeren met zijn rug (0-1). Levante gaf zich na de openingstreffer zeker niet gewonnen. De tweede club uit Valencia zette de wereldploeg regelmatig onder druk, wat bijna leidde tot een treffer van Jose Luis Morales. De 28-jarige Spanjaard had doelman Claudio Bravo al geklopt, maar raakte met zijn inzet de paal.

Lionel Messi was twee keer dicht bij een doelpunt. De arbitrage floot twee treffers van de Argentijnse ster af vanwege buitenspel, waarvan de eerste beslissing in de vierde minuut discutabel was. Pas in blessuretijd kwam een speler van de Catalaanse droomvoorhoede tot scoren. Doordat Levante achterin de poorten opengooide, kon Luis Suarez doorlopen en in de laatste minuut van de blessuretijd nog een treffer meepikken (0-2).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen