Transfer Chery ketste af: "Peter Bosz wilde me halen"

6 februari 2016, 11:23

Tot zijn grote teleurstelling zag Tjaronn Chery in de voorbije transferwindow een transfer naar Israël afketsen. De middenvelder, die bij Queens Park Rangers een bijrol vertolkt, leek op weg naar het Maccabi Tel Aviv van Peter Bosz. De Nederlandse coach wilde de spelmaker graag hebben, maar een transfer kwam er tot teleurstelling van Chery niet.

De oud-speler van FC Groningen is bij QPR geen basisspeler meer en had daardoor wel oren naar een transfer naar Israël. "Peter Bosz wilde mij halen. Elke speler wil werken onder Bosz. Hij houdt van aanvallend voetbal en laat zijn teams ook zo spelen. Ik dacht: ik laat de clubs er maar uit komen, dan zien we daarna wel verder. Maar er gebeurde niets en ik weet niet waarom", baalt Chery in gesprek met FOX Sports.

Zodoende maakt hij het seizoen af bij de ploeg van Jimmy Floyd Hasselbaink. "Ik lig goed in de groep en ben goed met de trainer. Ik weet alleen niet wat hij met me wil. Ik heb nog niet met hem daarover gesproken. Ik wil natuurlijk spelen. Er komen wedstrijden en dus nieuwe kansen aan. Het komt goed, ik maak me geen zorgen."

Overigens neemt de aanvallende middenvelder zondag rondom het duel van Groningen met SC Cambuur afscheid van De Trots van het Noorden.  

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen