NAC zegeviert: "In ieder geval geen kater vóór Carnaval"

6 februari 2016, 11:03

Van een leien dakje ging het niet, maar NAC Breda wist vrijdagavond op bezoek bij FC Dordrecht de drie punten bij te schrijven: 0-2. Beide treffers werden gemaakt door Sjoerd Ars, die na afloop sprak van 'een echte Jupiler League-wedstrijd'.

Dankzij de zege klimt NAC naar de tweede plaats, al kan VVV Venlo nog passeren. Spits Ars was blij met zijn twee doelpunten. "Het was wel weer een tijdje geleden", lacht hij op NAC.nl. "Ik ben verder met mijn blessure en heb een goede week gehad, dus dan is het lekker dat je belangrijk bent. We waren gewaarschuwd dat dit een echte Jupiler League-wedstrijd kon worden en we zijn daar te ver in mee gegaan. We hadden het beter moeten doen. We moeten nog stappen maken en daar werken we hard aan. Het is een langdurig proces."

Ook trainer Marinus Dijkhuizen sprak van een lastige duel. "De eerste helft was moeilijk, Dordrecht had veel duelkracht en kwam goed vanaf de zijkanten op. Het kaarsje ging daarna langzaam uit bij de tegenstander, maar wij missen de finesse om dan door te drukken. Het was een echte Jupiler League-wedstrijd en dat is lastig voetballen. Het is ook vaak niet prettig om te zien, maar we hebben nu in ieder geval geen kater vóór Carnaval", besluit Dijkhuizen met een knipoog.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen