Groenendijk en Streppel: "Excelsior verdiende de zege"

6 februari 2016, 10:27

Na afloop van de wedstrijd tussen Excelsior en Willem II (0-0) waren trainers Alfons Groenendijk en Jurgen Streppel het over één ding helemaal eens, en dat was de thuisploeg vrijdagavond de zege verdiende. Groenendijk baalde dan ook van de remise, terwijl Streppel het punt koesterde. 

"Dit voelt als een nederlaag'', spreekt Groenendijk op de site van zijn club. "Als een ploeg had verdiend om te winnen dan waren wij het. We stonden goed te verdedigen, hebben nauwelijks iets weggegeven. Ook creëerden we de nodige kansen, maar daar moet je er dan wel een van maken. Als je dat niet doet, dan kom je niet weg uit die onderste regionen. En daarom voelt dit als een nederlaag", aldus de coach, die met zijn team dit kalenderjaar nog niet één duel won.

Streppel was bij Omroep Brabant voornamelijk zijn keeper Kostas Lamprou dankbaar. "Lamprou stak er bovenuit. Als er een ploeg verdiende te winnen, was het Excelsior. We zijn tevreden met een punt. Kijk eens naar de laatste linie, daar stonden allemaal andere jongens. Nog nooit samen gespeeld, maar ze stonden er wel. Complimenten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen