Koeman over Verbeek en Been: "Stoort me verschrikkelijk"

6 februari 2016, 09:13

Ronald Koeman is al enkele jaren geen coach van Feyenoord meer, maar de situatie bij de Rotterdamse club houdt de trainer van Southampton nog altijd bezig. Hij baalt van de negatieve situatie waarin de club zit en is niet te spreken met Mario Been en Gertjan Verbeek. Het duo heeft recent in de media kritiek op de gang van zaken bij de club geuit.

Volgens Koeman zijn de optredens van het duo absoluut niet bevorderlijk voor Feyenoord. "Het is bij Feyenoord belangrijk dat het rustig blijft in deze periode", stelt Koeman in De Telegraaf. "Ik volg Feyenoord nog intensief omdat het mijn oude club is. Ik heb nog veel contact met Gio en ik weet dat hij de steun van de clubleiding heeft. Daarom stoort het me verschrikkelijk dat andere oud-trainers, zoals Mario Been en Gertjan Verbeek, overal op tv en in interviews vertellen wat er allemaal wel niet aan de hand is en wie de schuldige is."

"Als je zelf trainer bent geweest of nog bent in het profvoetbal, weet je wat dit bij Feyenoord teweegbrengt en moet je je afvragen of het wel correct is om overal maar je mening te verkondigen over spelers en de club waar je zelf werkzaam bent geweest. Het grote publiek ziet bovendien dat dit niet los staat van rancune", besluit de oefenmeester.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen