Van Duinen wellicht in basis, Fraser wil constantheid

5 februari 2016, 20:38

Mike van Duinen heeft dit weekend mogelijk voor de eerste keer een basisplaats bij Roda JC Kerkrade. De komende wedstrijd van de Limburgse ploeg is sowieso speciaal voor de aanvaller, de tegenstander is namelijk ADO Den Haag. Bij die club begon Van Duinen zijn loopbaan als profvoetballer.

"Mike maakt ons sterker voorin", zegt Roda-coach Darije Kalezic, die tegen ADO niet kan beschikken over Tomi Juric en Rostyn Griffiths, tegen 1Limburg. De oefenmeester wilde echter niet ingaan op de opstelling van zijn team. Roda JC huurt Van Duinen van Fortuna Düsseldorf. De aanvaller was afgelopen dinsdag al invaller in de verloren bekerwedstrijd tegen Feyenoord.

Tegenstander ADO Den Haag vergrootte afgelopen weekend de problemen van Feyenoord, door met 0-2 te winnen in De Kuip. Trainer Henk Fraser hoopt dat zijn ploeg niet is gaan zweven. "Als je kijkt naar de wedstrijden tot nu toe: als wij een goed resultaat halen, dan is meestal de wedstrijd daarna minder. Het is aan ons om dat nu te doorbreken", zegt de tacticus bij Omroep West. "Ik denk dat de wedstrijd tegen Feyenoord een hoop goedmaakt ten opzichte van de nederlaag tegen De Graafschap, maar willen wij echt voor vol aangezien worden, dan moeten we ook wedstrijden na een goed resultaat gaan winnen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen