Heracles ruikt plek drie, zorgen voor Jans

6 februari 2016, 12:11

Heracles Almelo heeft de kans om na de 22ste speelronde derde te staan in de Eredivisie. Als de Almelose ploeg zaterdag thuis zelf wint van PEC Zwolle en Feyenoord een dag later de Klassieker bij Ajax verliest, dan gaat het de Rotterdamse club voorbij in het klassement.

Stegeman: "Kan enerverende partij worden"

"PEC Zwolle is een prima ploeg die over het algemeen graag wil voetballen en veel kwaliteit herbergt. Het kan een enerverende partij worden, maar Zwolle zal waarschijnlijk ook wel wachten op fouten van ons. Wij moeten proberen wat van de schwung van voor de winterstop terug te krijgen. Ook willen we, met name thuis, wat meer spelaandeel krijgen. De ploegen in het linkerrijtje zijn aan elkaar gewaagd, het staat allemaal dicht bij elkaar", aldus Stegeman.

Jans heeft waslijst van afwezigen

Gezien de vele afwezigen verwacht Jans een moeilijke avond in Almelo, ook al wil zijn ploeg zich herpakken van de 1-3 nederlaag van vorige week tegen FC Groningen. "Voor ons wordt het een klus om weer aan te haken bij de teams in het linkerrijtje", reageert Jans tegenover De Stentor. Youness Mokhtar is eveneens afwezig bij Zwolle. De aanvaller tekende donderdag voor 2,5 jaar in het IJsseldelta Stadion, maar is nog niet speelgerechtigd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen