Ontslagen Demmers: "Go Ahead zeer dankbaar voor kans"

Ger
4 februari 2016, 10:42

Dennis Demmers werd maandag wegens teleurstellende resultaten aan de kant geschoven bij Go Ahead Eagles. De nederlaag bij Achilles '29 was voor het bestuur van de club uit Deventer de spreekwoordelijke druppel. Ondanks zijn gedwongen vertrek blikt Demmers in een open brief op de clubwebsite met veel plezier terug op zijn periode als hoofdcoach van Go Ahead.

"Wat ben ik trots dat ik als Deventer jongen bij de club uit mijn stad heb mogen werken. Daarom wil ik Go Ahead Eagles graag bedanken voor de afgelopen drieënhalf jaar waarin ik met veel plezier mijn werk heb mogen en kunnen doen. Het is fantastisch om een droom te kunnen laten uitkomen en daar dagelijks aan te mogen werken", schrijft Demmers. "Vol vertrouwen en goede moed zijn we de tweede seizoenshelft gestart maar helaas bleek de puzzel nog niet compleet. We haalden drie punten uit drie wedstrijden waar het negen punten hadden moeten zijn, wat er uiteindelijk voor zorgde dat onze wegen scheidden. Natuurlijk had ik graag mijn klus afgemaakt, maar helaas heeft het zo ver niet mogen komen."

"Ik had deze ervaringen niet gehad als Go Ahead Eagles mij deze kans niet had geboden en daar ben ik ze zeer dankbaar voor. Ik wens spelers, trainers en iedereen die de club een warm hart toedraagt veel succes de rest van het seizoen en hoop dat promotie kan worden afgedwongen. Go Ahead Eagles hoort in de Eredivisie."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen