Vidal zorgt voor ergernis met dronken uitstapjes

Ger
3 februari 2016, 10:58

Het verblijf van Arturo Vidal bij Bayern München is vooralsnog geen succesverhaal. De middenvelder heeft zich door zijn gedrag buiten het voetbalveld allerminst populair gemaakt bij trainer Josep Guardiola. Volgens het Duitse Bild heeft de Chileen zich vorige maand tijdens het trainingskamp in Qatar opnieuw van zijn slechte kant laten zien.

De 28-jarige Vidal zou regelmatig uit het spelershotel zijn ontsnapt om op stap te gaan en dronken terug te keren. Het is niet voor het eerst dat de international ergernis veroorzaakt. Zijn uitstapjes in het nachtleven van München maakten Guardiola eerder al moedeloos. Bovendien keerde Vidal met overgewicht terug van vakantie. Zijn misdragingen zorgen naar verluidt voor tweespalt in de selectie van Bayern. Hij zou door Guardiola niet zijn bestraft voor zijn onprofessionele gedrag en dat leidt volgens de krant tot scheve gezichten bij de andere spelers van de Bundesliga-koploper.

Vidal is pas bezig aan zijn eerste seizoen bij Bayern. Hij kwam afgelopen zomer over van Juventus en tekende in de Allianz Arena tot medio 2019. Vanaf komend seizoen krijgt Vidal bij Bayern te maken met Carlo Ancelotti als coach. Guardiola gaat op zijn beurt aan de slag bij Manchester City.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen