Aanwinst in Friesland: "Gaan we veel plezier aan beleven"

2 februari 2016, 15:53

SC Heerenveen kijkt terug op een relatief rustige transferperiode. Met Jordy Buijs (Roda JC Kerkrade) en Tarik Kada (Heracles Almelo) werd er van twee spelers afscheid genomen en er werd één speler aan boord gehaald: Arber Zeneli. Na de eerste vier optredens van de Zweedse aanwinst geloven de Friezen een groeibriljant in huis te hebben gehaald.

Met twee goals in vier duels kende Zeneli een prima start bij Heerenveen. "Arber is een aanwinst en hij kan, dat vindt hij zelf ook, nog beter. We denken dat we nog heel veel plezier aan Arber gaan beleven. Hij is een directe versterking", zegt technisch manager Hans Vonk op de clubwebsite. Hij had ook de 22-jarige Noorse verdediger Nicolai Naess van Stabaek IF op het lijstje staan, maar zijn komst kwam er niet van.

Vonk kijkt tevreden terug op de afgelopen transferwindow. "Er was sluimerende belangstelling voor Sam (Larsson, red), maar gelukkig is hij gebleven. Dankzij de recente zeges is het linker rijtje weer dichtbij. Met de huidige selectie moet het mogelijk zijn om deelname aan de play-offs af te dwingen. De spelers die we de afgelopen periode in beeld hadden blijven we, met het oog op het nieuwe seizoen, volgen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen