RKC, MVV en FC Oss slaan toe op transfermarkt

2 februari 2016, 10:21   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

In de absolute slotfase van de winterse transferwindow heeft RKC Waalwijk zich nog versterkt. Na Moussa Sanoh (Jong PSV) heeft ook Jordy Thomassen zich bij de selectie gevoegd. De 22-jarige aanvaller wordt voor een half seizoen gehuurd van FC Den Bosch. "Jordy is een fysiek sterke spits en een jongen die altijd 200 procent geeft", zegt RKC-directeur Remco Oversier over de aanwinst.

MVV Maastricht heeft ook nog gescoord op de markt. De Limburgse eerstedivisionist huurt middenvelder Florian Loshaj (19) en aanvaller Henry Odutayo (19) in de tweede seizoenshelft van Racing Genk. "Florian is een centrale middenvelder die het spel graag verdeelt en de lijnen uitzet. Henry is een rappe aanvaller. Beide zijn nog jong en krijgen bij MVV de kans om zich op een hoger niveau verder te ontwikkelen", aldus MVV-directeur Ron Elsen.

Tot slot heeft FC Oss melding gemaakt van de komst van Thijs van Pol. De 24-jarige aanvaller komt komende zomer over van hoofdklasser vv Gemert en tekent een contract voor twee jaar. "Thijs is een prachtige speler; hij is kopsterk, snel en beschikt over een zuiver en hard schot. Maar misschien nog wel het belangrijkst: hij gaat altijd voorop in de strijd en is een echte winnaar", weet Oss-directeur Peter Bijvelds:

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen