Boussoufa terug naar België, Anderlecht haalt Badji

2 februari 2016, 07:45

Mbark Boussoufa keert terug op de Belgische velden. De vleugelaanvaller maakt, bijna tien jaar na zijn vertrek bij KAA Gent, zijn terugkeer op het oude nest. De regerend kampioen van België heeft met Lokomotiv Moskou een overeenkomst bereikt over de huur van de Marrokkaanse international, die zodoende tot komende zomer in de Ghelamco Arena zal spelen.

Tien jaar geleden kende Boussoufa zijn doorbraak in het betaalde voetbal bij Gent, dat hem toen overnam van Chelsea. Na een stormachtige ontwikkeling te hebben doorgemaakt te hebben, maakte hij in januari 2007 de overstap naar Anderlecht. Tijdens zijn periode in België werd hij drie keer verkozen tot Speler van het Jaar en won hij ook twee keer de Gouden Schoen. De aanvaller maakte daarna een transfer naar het Russische Anzhi Makhachkala, dat hem twee jaar later naar Lokomotiv Moskou liet gaan. Daar kwam hij de afgelopen tijd weinig aan spelen toe.

Ook Anderlecht heeft nog toegeslagen in de sloturen van de transferwindow. Naast Alexander Büttner is ook Stéphane Badji neergestreken in het Constant Vanden Stockstadion. De 26-jarige controleur komt over van het Turkse Basaksehir, tekent een contract tot medio 2019 en is 16-voudig international van Senegal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen