Ajax: Zivkovic terug, Sanogo verkast en Ligeon naar Utrecht

1 februari 2016, 22:15

Driedubbel transfernieuws vanuit Amsterdam in de laatste uren van de transferwindow. De club maakt via de officiële kanalen bekend dat Richairo Zivkovic met onmiddellijke ingang terugkeert bij Ajax. De aanvaller was verhuurd aan Willem II, maar die samenwerking bleek geen gelukkige. Spits Yaya Sanogo vertrekt daarentegen, hij gaat naar Charlton Athletic. Ook is bekendgemaakt dat Ruben Ligeon van Willem II naar FC Utrecht overstapt.

Zivkovic werd door Ajax dit seizoen in Tilburg gestald, maar bij Willem II wist hij geen indruk te maken. Hij zat daardoor al enige tijd op een dood spoor bij de laagvlieger, die de spits graag wilde laten keren naar Amsterdam. Dat is dus nu gebeurd. Zivkovic heeft in Amsterdam nog een contract tot medio 2019.

Yaya Sanogo en Ajax, het is absoluut geen gelukkig huwelijk gebleken. De lange Fransman, die gehuurd werd van Arsenal, maakte geen indruk in Amsterdam en wist geen basisplaats af te dwingen. Arsenal heeft nu een einde aan zijn periode in de Nederlandse hoofdstad gemaakt, door hem tijdelijk bij Charlton Athletic te stallen.

Ruben Ligeon maakt een binnenlandse transfer. De jonge rechtsachter verkast van Willem II naar FC Utrecht, dat hem voor de rest van dit seizoen huurt van Ajax. Utrecht heeft geen optie tot koop bedongen in het huurcontract.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen