Roda JC stalt Paulissen bij provinciegenoot VVV Venlo

1 februari 2016, 18:32

Mitchel Paulissen hoopt zijn loopbaan bij VVV Venlo nieuw leven in te blazen. De 22-jarige middenvelder, die bij provinciegenoot Roda JC op een door spoor zat, maakt het seizoen af bij de nummer twee van de Jupiler League. Dat maakt VVV op de eigen website duidelijk.

Paulissen, die in Kerkrade nog een contract heeft tot 2018, hoopt bij VVV meer speelminuten te maken. "Het is mijn verzoek geweest om bij een andere club aan spelen toe te komen. De laatste drie jaar heb ik te weinig gespeeld, terwijl dat wel belangrijk is voor mijn ontwikkeling", legt hij uit. "Daarnaast zijn er een hoop nieuwe spelers bijgekomen, waardoor het er niet naar uitzag dat ik nu meer speeltijd zou krijgen. Ik ben Roda JC dan ook dankbaar dat ze met mij meedenken."

Coach Maurice Steijn vindt Paulissen kwaliteit toevoegt aan de selectie van VVV.  "Met Mitchel halen we een gedreven jongen erbij in onze selectie die zeker een meerwaarde kan zijn en de speler kan zich bij VVV verder ontwikkelen. Dat is niet alleen goed voor de club, maar ook voor de speler. Het feit dat hij zelf voor verhuur heeft gevraagd, geeft aan dat hij er écht voor gaat en de juiste instelling heeft", besluit hij.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen