Van Duinen kan terug naar Eredivisie, Willem II test Noor

1 februari 2016, 13:24

Mike van Duinen heeft de mogelijkheid om terug te keren naar de Eredivisie. De 24-jarige aanvaller heeft van zijn club Fortuna Düsseldorf groen licht gekregen om verhuurd te worden aan een andere club. Een overstap naar Roda JC Kerkrade ligt in de lijn der verwachting.

Wegens moordende concurrentie komt Van Duinen niet aan bod bij Düsseldorf, de nummer vijftien van de 2. Bundesliga. De aanvaller moet nog om tafel met Roda-coach Darije Kalezic en zal volgens Voetbal International daarna een keuze maken over zijn toekomst. Mocht de oud-speler van ADO Den Haag bij Roda JC aansluiten, dan wordt hij winteraanwinst nummer achter. Ugur Inceman, Kristoffer Peterson, Rydell Poepon, Marcos Gullón, Jordy Buijs, Georgi Zhukov en Martin Milec werden deze winter al verwelkomd in Kerkrade.

Ondertussen heeft Willem II een 25-jarige Noor op proef. Remi Johansen traint vanaf maandag mee met de Tilburgse selectie en de middenvelder hoopt een contract in de wacht te kunnen slepen. De transfervrije speler is afkomstig van de Noorse club Tromso.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen