Hoofdrol voor Ronaldo bij doelpuntenfestijn Real Madrid

Ger
31 januari 2016, 22:30

Real Madrid is drie punten ingelopen op stadsrivaal Atlético, de huidige nummer twee van de Spaanse competitie. De Koninklijke schoof in het eigen Estadio Santiago Bernabéu met het grootste gemak Espanyol opzij: 6-0.

Het duel was na ruim een kwartier spelen al van alle spanning ontdaan. Na de vroege openingstreffer van Karim Benzema, tekende Cristiano Ronaldo vanaf de penaltystip al snel voor de 2-0. Real sloeg in de zestiende minuut bovendien een derde keer toe via James Rodríguez, die het net vond met een van richting veranderd schot.

Op slag van rust deed Ronaldo nog een duit in het zakje. Na fraaie solo schoot de Portugees de 4-0 binnen. Diep in de tweede helft voerde de thuisploeg de score nog verder op. Eerst bracht Ronaldo zijn derde treffer van de avond op de borden, waarna Oscar Duarte zijn eigen doelman passeerde.

Real heeft nu een punt achterstand op Atlético, dat zaterdag de topper tegen FC Barcelona in Camp Nou met 2-1 verloor. De lijstaanvoerder uit Catalonië verzamelde drie punten meer dan de nummer twee. Bovendien heeft Barcelona nog een wedstrijd te goed ten opzichte van zowel Atlético als Real.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen