Napoli maakt er vijf en leidt weer, Fiorentina haakt af

31 januari 2016, 17:01

Juventus heeft niet langer dan een paar uur kunnen genieten van de koppositie in de Italiaanse Serie A. Napoli nam de eerste plek zondagmiddag weer over door thuis af te rekenen met Empoli.

Empoli, de nummer acht van de ranglijst, liet Juventus even schrikken. Door een doelpunt van Leandro Paredes nam het brutaal de leiding in het Stadio San Paolo, maar daarna was de koek voor de bezoekers op. Door goals van topscorer Gonzalo Higauín en Lorenzo Insigne had Napoli de achterstand al voor rust omgebogen in een voorsprong, na de pauze mocht de thuisploeg nog drie keer juichen. Empoli-speler Michele Camporese passeerde zijn eigen keeper, in de laatste tien minuten maakte Jose Callejon er twee.

Fiorentina, dat derde staat, kwam niet verder dan 0-0 tegen laagvlieger Genoa. Hierdoor haakt het af in de strijd om de koppositie, de achterstand van Fiorentina op Napoli is opgelopen tot acht punten. Inter kan de derde plaats op de ranglijst vanavond overnemen, maar moet dan wel de derby tegen AC Milan winnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen