AZ-talent Garcia: "Ik heb voor deze goal gebeden"

31 januari 2016, 10:09

Het derde doelpunt van AZ in de gewonnen uitwedstrijd tegen NEC (0-3) werd gemaakt door Levi Garcia, een pas 18-jarige aanvaller uit Trinidad & Tobago. Het talent debuteerde vorige week tegen Feyenoord als invaller in het eerste elftal van de Alkmaarse club en tikte in Nijmegen een voorzet van Ridgeciano Haps binnen.

Garcia kon na het doelpunt zijn geluk niet op. "This is big, big, big, big. Ik kan het niet uitleggen. Ik ben erg opgetogen. Ik heb voor deze goal gebeden. Elke keer als ik ergens voor bid, komt het uit", jubelt hij op de website van AZ. Garcia kwam halverwege de tweede helft in de ploeg voor de geblesseerde Alireza Jahanbakhsh. "Toen ik inviel nam ik me voor: mijn eerste balcontact moet goed zijn. Daarna ga ik vol door, want ik wilde scoren. Ik zag Ridgeciano Haps vanaf links opkomen en rende diagonaal naar het doel. Toen zag ik de bal voor mijn voet en schoot ik 'm erin."

Door zijn debuut tegen Feyenoord werd Garcia onlangs al de jongste speler uit Trinidad & Tobago ooit op de Europese velden. Hij nam dit record over van zijn illustere landgenoot Dwight Yorke.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen