Blind helpt Manchester United naar vijfde ronde FA Cup

29 januari 2016, 22:57   Bijgewerkt: 29 januari 2016, 23:13

Daley Blind heeft Manchester United en Louis van Gaal vanavond (vrijdag) een uitstekende dienst bewezen. De centrumverdediger hielp zijn werkgever met een prima doelpunt in de tweede helft langs het stugge Derby County. De Nederlander zette in de 65ste minuut de 1-2 op de borden en had daarmee een groot aandeel in de 1-3 zege van The Mancunians.

Zoals zo vaak dit seizoen had Manchester United het lastig met haar opponent. Dankzij een goal van Wayne Rooney vroeg in de wedstrijd was de topclub nog wel op voorsprong gekomen, maar Derby kwam nog voor de doelwissel langszij in het bekerduel. Na ruim een uur boog Daley Blind het duel eigenhandig om, door de 1-2 te scoren. De verdediger schoof de bal heel beheerst in de korte hoek in het doel na een lage voorzet van Jesse Lingard. Door de goal schudde Manchester United de thuisploeg van zich af. Zeven minuut voor tijd gooide Juan Mata het duel met een intikker definitief in het slot: 1-3.

Door de zege bekert Manchester United door in de FA Cup, het plaatst zich als eerste club voor de vijfde ronde van het toernooi. Overigens bleef Memphis Depay vanavond de hele wedstrijd op de bank.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen