Afwachtend Heracles Almelo bijt zich stuk op Willem II

29 januari 2016, 22:02

Heracles Almelo is vanavond niet verder gekomen dan een doelpuntloos gelijkspel tegen thuisploeg Willem II. De 0-0 eindstand dankten de Almeloërs aan een zuinige wedstrijd, waarbij het Willem II het spel liet maken. De grootste kansen kwamen op naam van Heracles-middenvelder Iliass Bel Hassani, die echter niet verder kwam dan de lat van het vijandelijk doel.

Een zege voor Heracles zou een evenaring hebben betekend van het totale puntenaantal van vorig seizoen. Bovendien had de ploeg een voorlopige derde plek op de ranglijst voor het grijpen, ten koste van Feyenoord. Zo ver kwam het vanavond echter niet.

Heracles gunde de thuisploeg veel balbezit. De Heracliden zakten ver terug en wachtten beheerst hun mogelijkheden af. Die kwamen er zo nu en dan, via met name Iliass Bel Hassani. De middenvelder nam een aantal keer van afstand gevaarlijk het doel van Kostas Lamprou onder schot.

Zijn gevaarlijkste inzet in de eerste helft was een knal met links, die richting de kruising van de korte hoek vloog, maar Lamprou wist de bal nog net uit zijn doel te tikken. In de tweede helft soleerde de smaakmaker prachtig tot aan de rand van het zestienmetergebied, waarna hij zijn inzet op de lat uiteen zag spatten.

Bij tegenstander Willem II stonden twee nieuwe namen op het veld. Hoofdcoach Jurgen Streppel zag zijn ploeg doelgericht inslaan tijdens de winterse transferperiode. Met Bartholomew Ogbeche en Rochdi Achenteh kreeg Willem II de afgelopen week twee gewenste versterkingen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen