Nijland verlengt bij PEC: "Keuze was geen lastige"

29 januari 2016, 12:34

Stef Nijland is ook de komende 2,5 jaar speler van PEC Zwolle. De aanvaller heeft zijn contract bij de bekerwinnaar van 2014 verlengd, tot de zomer van 2018. Nijland komt sinds 2013 uit voor PEC Zwolle en speelde sindsdien tachtig officiële wedstrijden voor de club, waarin hij achttien keer scoorde.

"Ik speel nu al ruim 2,5 jaar met ontzettend veel plezier bij PEC Zwolle en voel me steeds sterker worden. De afgelopen jaren ben ik, mede door de geboorte van mijn zoon Luca, stabieler geworden. Dit merk ik zowel in, als buiten het veld. Voetballend heb ik dit seizoen de stijgende lijn weer te pakken. Het vertrouwen wat ik daarbij vanuit de club krijg is groot en voelt goed. De keuze om mijn contract hier te verlengen, was dan ook geen lastige", zegt de oud-speler van onder meer FC Groningen en PSV op de clubwebsite.

Namens PEC Zwolle reageert technisch directeur Gerard Nijkamp op de contractverlenging van de aanvaller. "Stef heeft de afgelopen jaren zijn waarde voor de club laten zien. Denk alleen maar aan zijn winnende treffer in de strijd om de Johan Cruijff Schaal of de sensationele hattrick die hij in twintig minuten maakte tegen SC Cambuur. Door de buitenwereld wordt Stef vaak gezien als Mister Groningen, maar ondertussen maakt hij zich op voor een vierde en vijfde seizoen in Zwolse dienst en daar zijn wij zeer content mee."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen