Stegeman: "We zijn in Amsterdam wel heel diep gegaan"

Ger
29 januari 2016, 11:30

Heracles Almelo neemt het vrijdagavond in Tilburg op tegen Willem II. Trainer John Stegeman hoopt dat zijn ploeg de goede lijn kan doorzetten. Heracles speelde afgelopen dinsdag in de Amsterdam ArenA gelijk tegen koploper Ajax.

"We moeten de goede aspecten uit de wedstrijd bij Ajax meenemen, en dat is met name hoe we verdedigd hebben met elkaar. Als we de organisatie goed bewaken dan kunnen we het zelfs een topploeg moeilijk maken. We kijken wel kritischer naar het spel in balbezit, dat moet vele malen beter", zegt Stegeman op de clubwebsite. "We hebben het zeker niet afgelegd op fysiek gebied. We zijn in Amsterdam wel heel diep gegaan, we moesten veel achter de bal aan lopen. Vrijdag, na de derde wedstrijd in zes dagen, kunnen we opnieuw kijken hoe we er fysiek opstaan."

Stegeman heeft respect voor tegenstander Willem II. "Ze hebben goede nieuwe spelers gehaald. Samen met de spelers die ze al hadden hebben ze een goede ploeg. Tegen FC Groningen waren ze afgelopen dinsdag de betere ploeg. We zullen vol aan de bak moeten om een goed resultaat te halen. Willem II is een voetballende ploeg, ik heb veel respect voor de manier waarop ze het doen."

Heracles kan in Brabant niet beschikken over Bas Sibum (knie), Tim Breukers en Dario Vujicevic (beiden niet wedstrijdfit). Het meespelen van Joey Pelupessy en Wout Weghorst is twijfelachtig.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen