Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Juventus deelt dreun uit aan Inter in halve finale

Juventus deelt dreun uit aan Inter in halve finale

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

27 januari 2016 – Juventus staat met anderhalf been in de finale van het toernooi om de Coppa Italia. De grootmacht uit Turijn won op eigen veld met klinkende cijfers van rivaal Internazionale: 3-0.

Alvaro Morata was met twee goals van grote waarde voor Juventus. De Spanjaard opende de score tien minuten voor de pauze vanaf elf meter. De bal was op de penaltystip gegaan na een overtreding van Jeison Murillo op Juan Cuadrado. In de 63ste minuut zorgde Morata ook voor een verdubbeling van de marge.

Inter stond in de laatste twintig minuten van het duel voor een vrijwel onmogelijke opgave toen Murillo zijn tweede gele prent van de avond incasseerde. Tegen tien man bepaalde invaller Paulo Dybala de eindstand op 3-0. De return is pas in maart.

AC Milan zette dinsdag al een stap richting de bekerfinale door te winnen bij Alessandria. Met 0-1 viel de uitslag tegen de derdeklasser bescheiden uit. Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd