Atlético na thuisnederlaag klaar in Copa del Rey

Ger
27 januari 2016, 22:22

Atlético Madrid is verrassend in de kwartfinales van het Spaanse bekertoernooi blijven steken. De ploeg van trainer Diego Simeone struikelde in het eigen Estadio Vicente Calderon over Celta de Vigo.

Door een treffer van Pablo Hernández namen de bezoekers halverwege de eerste helft al een voorschot op een plek bij de laatste vier. Aangezien de eerste wedstrijd op een doelpuntloos gelijkspel was afgesloten, diende Atlético in de return opeens twee keer te scoren. Via Antoine Griezmann kwamen de Madrilenen, die in de competitie in punten naast koploper FC Barcelona staan, nog wel voor de pauze op gelijke hoogte.

Celta ontdeed de wedstrijd in de tweede helft van de grootste spanning door de doelpuntenproductie op te voeren naar een totaal van drie. John Guidetti, in Nederland bekend van zijn periode in het shirt van Feyenoord, nam de 1-2 voor zijn rekening. Na ruim een uur voetballen tekende Hernández voor zijn tweede treffer van de avond. De late 2-3 van Ángel Correa was uiteindelijk slechts voor de statistieken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen