Streppel: "Ogbeche superspits voor onze begrippen"

27 januari 2016, 12:34

Trainer Jurgen Streppel is in zijn nopjes met de komst van Bartholomew Ogbeche, die door Willem II is overgenomen van SC Cambuur. De 31-jarige aanvaller uit Nigeria heeft zich voor 2,5 jaar verbonden aan de Tilburgse eredivisionist, met een optie voor nog een seizoen. Streppel heeft zodoende eindelijk de spits binnen naar wie hij zo naarstig op zoek was.

"In Bartholomew hebben we nu de spits die we heel graag wilden", zegt Streppel tegen Voetbal International over de aanwinst. "Ik heb er veel vertrouwen in dat hij voor ons belangrijk gaat zijn. Bij Cambuur heeft hij al vaak genoeg laten zien waartoe hij in staat is", aldus de coach van Willem II. "Hij is een superspits voor onze begrippen. Multifunctioneel, doelgericht en ook nog eens een voorbeeldprof. Geweldig dat we hem hebben kunnen halen."

Ogbeche moet woensdag eerst nog wel medisch gekeurd worden door Willem II, dat deze winter ook informeerde naar Excelsior-spits Tom van Weert. Waar Ogbeche in Tilburg neerstrijkt, lijkt Ajax-huurling Richairo Zivkovic deze winter juist nog uit Tilburg te vertrekken.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen