Willem II doet Cambuur pijn met overname Ogbeche

27 januari 2016, 11:22

Een verrassende transfer in de Eredivisie: Bartholomew Ogbeche maakt van SC Cambuur de overstap naar Willem II. Voor de Leeuwarders een zeer bittere pil, omdat de spits dit seizoen tot dusver de clubtopscorer was met negen doelpunten. Ogbeche sluit per direct aan bij de Tilburgse selectie en tekent een contract voor 2,5 seizoen in het Koning Willem II-stadion, met optie voor nog een jaar.

De 31-jarige aanvaller zal woensdag nog medisch gekeurd te worden bij Willem II, maar verder staat niets de transfer meer in de weg. "Cambuur is de afgelopen weken tot het uiterste gegaan om de Nigeriaan in Leeuwarden te houden, maar financieel gezien was dit echter onmogelijk. De spits heeft een clausule in zijn contract staan en Willem II was bereid om die, samen met zijn salariseisen, te voldoen", zo klinkt het vanuit Leeuwarden.

Ogbeche behoort niet meer tot de wedstrijdselectie van Cambuur voor het uitduel met AZ. De spits zag zijn nieuwe club Willem II dinsdagavond met 1-1 gelijkspelen tegen FC Groningen. In het verleden speelde de Nigeriaan voor Paris Saint Germain, Bastia, Metz, Al Jazira, Alavés, Real Valladolid, Cádiz, Kavala, Middlesbrough en Xerez.

In 57 optredens voor Cambuur wist Ogbeche 24 keer het net te vinden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen