Vitesse zonder Rashica in duel met PEC Zwolle

Ger
26 januari 2016, 16:55

Vitesse mist Milot Rashica woensdag in de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle. De aanvaller viel afgelopen zaterdag in het uitduel met Ajax uit met een knieblessure. Hij is niet op tijd fit voor het treffen in de twintigste speelronde van de Eredivisie.

"Milot heeft wat knieklachten. Hij zal woensdag niet aan de start verschijnen. We zijn voorzichtig met hem. We bekijken het even van wedstrijd tot wedstrijd", aldus coach Rob Maas tegenover VitesseTV. Vitesse verloor zaterdag in Amsterdam met 1-0. "Het is een goede gelegenheid om ons snel te revancheren. Of het zo voelt? Een klein beetje", geeft Maas toe. "We zijn dan wel niet weggespeeld in de ArenA, maar we verliezen toch."

Eerder dit seizoen won Vitesse met 1-5 in Zwolle. Maas: "We begonnen goed aan dat duel. De uitslag had toen zelfs nog hoger kunnen zijn. We hebben er toen te weinig uitgehaald tegen tien man. PEC Zwolle is een gevaarlijke ploeg. Soms zakken ze wat terug en dan zetten ze weer druk. Ze spelen heel gevarieerd. We moeten op de counter letten. Zij hebben namelijk snelle spelers voorin staan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen