De Jong is nog niet te veel bezig met Friese derby

26 januari 2016, 16:00

Na een vervelende 2-1 nederlaag kan de focus bij SC Cambuur snel weer verlegd worden richting de uitwedstrijd tegen AZ, die komende woensdagavond gespeeld wordt. Zonder de geblesseerde Erik Bakker ("dat is klotenieuws voor ons, hij is heel belangrijk") hoopt coach Henk de Jong dat zijn ploeg revanche kan nemen in Alkmaar.

Hoewel Cambuur eerst dus tegen AZ speelt, zijn in Leeuwarden ook al veel ogen gericht op komende zondag. Dan staat de Friese derby tegen sc Heerenveen namelijk op het menu. "Natuurlijk krijg je daar vragen en opmerkingen over, dat is logisch", reageert De Jong op de clubwebsite. "Maar wij proberen ons daar zoveel voor af te sluiten en maar met één ding bezig te zijn; de wedstrijd tegen AZ. Hoe kunnen we ons zo goed mogelijk voorbereiden en daar een resultaat boeken? Dat is waar we nu mee bezig zijn", verzekert de trainer van Cambuur.

De Jong zag AZ afgelopen zondag knap met 4-2 van Feyenoord winnen. "Of dat een voor- of nadeel is? Tja, dat is vooraf onmogelijk te zeggen, dat zal moeten blijken. Het moge in ieder geval duidelijk zijn dat ze in vorm zijn en boven dat hebben ze ook een prachtige ploeg staan. Maar voor ons dit een kans om bonuspunten te pakken en daar gaan we met elkaar alles aan doen", besluit de Friese keuzeheer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen