Geruchten over Ogbeche, Zivkovic en Hoesen

25 januari 2016, 13:16

FC Twente hoopt in navolging van Ajax-huurling Zakaria El Azzouzi nog een aanvaller aan de gelederen te kunnen toevoegen. De Tukkers hebben hun vizier hierbij gericht op Bartholomew Ogbeche en Richairo Zivkovic. Cambuur-spits Ogbeche is kandidaat nummer één in Enschede, zo meldt Voetbal International.

De 31-jarige Ogbeche is alleen haalbaar als Twente eerst minimaal één speler verkocht heeft. Onder meer Hakim Ziyech staat op de nominatie voor een exit, maar niets is nog echt concreet. Mocht Ogbeche onhaalbaar blijken voor de Enschedeërs, dan geldt Zivkovic (19) als een alternatief. De aanvaller wordt momenteel door Willem II gehuurd van Ajax, maar komt niet meer aan bod in Tilburg.

Ondertussen hoopt ook Roda JC Kerkrade nog een slag te slaan op de transfermarkt. De Limburgers versterkten zich deze winter al met Jordy Buijs, Rydell Poepon, Ugur Inceman, Kristoffer Peterson, Marcos Gullón, Georgi Zhukov en Martin Milec, maar hopen Danny Hoesen over te kunnen nemen van FC Groningen. Mike van Duinen (Fortuna Düsseldorf) en Zivkovic zouden ook op het Limburgse verlanglijstje staan.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen