Twee Duitse clubs zijn in de markt voor Büttner

25 januari 2016, 12:47

Aan de uitzichtloze situatie van Alexander Büttner bij Dinamo Moskou lijkt binnenkort een einde te komen. De linksachter is volledig uit beeld geraakt in de Russische hoofdstad, waar hij al lang niet meer aan spelen toekomt, en staat mogelijk voor een transfer naar Duitsland.

Büttner, die op 2 augustus voor het laatst in actie kwam voor Dinamo Moskou, kan waarschijnlijk in de Bundesliga aan de slag. "Maar clubs weten van de situatie van Dinamo Moskou en gaan nu geen grote transfersommen betalen. Als er deze maand nog iets gebeurt, dan zal dat waarschijnlijk op huurbasis zijn met een optie tot koop. Er zijn twee clubs uit Duitsland concreet geïnteresseerd. Omdat die contacten nog lopen kan ik geen namen noemen van de betreffende clubs", stelt zaakwaarnemer Alexander Bursac tegen Voetbal International.

Met 'de situatie van Dinamo Moskou' doelt de belangenbehartiger op de financiële problemen bij de club van Büttner. Door de penibele geldsituatie vertrokken grootverdieners William Vainqueur, Mathieu Valbuena, Kevin Kuranyi, Douglas en Balázs Dzsudzsák al bij de Russische club.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen