Knappe zege voor Hiddink: "Het team had dit nodig"

24 januari 2016, 21:01

Het was dit seizoen vaak kommer en kwel bij Chelsea, maar zondagavond had de regerend kampioen weer reden tot juichen. Stadgenoot Arsenal werd in het Emirates Stadium met 0-1 geklopt door de ploeg van Guus Hiddink, die vanzelfsprekend blij is met de knappe overwinning.

Chelsea kwam in de 23ste minuut op voorsprong, kort nadat Arsenal-speler Per Mertesacker een rode kaart had gekregen. "Het enige wat je ons zou kunnen verwijten, er moet immers altijd iets verweten worden, is dat we niet de 2-0 maakten. Daar hadden we genoeg ruimte en gelegenheid voor, maar dat hebben we niet gedaan", was Hiddink enigszins kritisch op zijn ploeg bij FOX Sports.

De Nederlander zag dat zijn team nog in moeilijkheden kwam in de tweede helft. "Dan weet je dat Arsenal toch zo vaardig en slim is, dat het nog moeilijk kan worden. Het team had dit nodig. We waren al zes of zeven wedstrijden ongeslagen. Daar zaten echter veel gelijke spelen bij, dus dat was niet genoeg voor Chelsea. Ik hoop dat we met deze overwinning weer een ongeslagen reeks in kunnen gaan, maar dan met wat meer overwinningen. Al is dat lastig in Engeland."

Hiddink heeft het momenteel aardig op de rit op Stamford Bridge. De coach verloor niet één van zijn zeven competitiewedstrijden in Engelse dienst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen