Kalezic na langverwachte zege: "Nog niet uitgewinkeld"

Kalezic na langverwachte zege: "Nog niet uitgewinkeld"

24 januari 2016 – Ein-de-lijk, zullen ze zaterdagavond bij Roda JC Kerkrade hebben gedacht. De Limburgers wisten voor het eerst sinds augustus weer eens te winnen. Er werd een zeer belangrijke 0-1 overwinning op concurrent Excelsior aangetekend. "Als je wint, ben altijd opgelucht en blij", sprak coach Darije Kalezic na afloop."Het was zeker lang geleden", zei Kalezic met een glimlach voor de camera van FOX Sports. "We hebben veel veranderingen gehad en er veel energie in gestoken. We wilden dit zo snel mogelijk voor elkaar krijgen. We speelden tegen een andere degradatiekandidaat, dan geeft de zege wel extra energie", bekende de Roda-trainer.

Kalezic kreeg de afgelopen weken de taak om een team te smeden, na de komst van zes winteraanwinsten. "We hebben vooral veel videomateriaal en wedstrijden bekeken", legt de oefenmeester uit. "We hebben de trainingsmethoden aangepast op de nieuwe situatie. We trainen veel op tactische dingen, zodat we heel snel in ons ritme kunnen komen."

Roda JC is dus heel actief op de transfermarkt, maar waarschijnlijk komt er zelfs nog meer bij. "We wisten dat we geen andere optie hadden dan de transfermarkt op te gaan. En naar mijn gevoel zijn we nog niet uitgewinkeld", aldus Kalezic, die niet op namen wilde ingaan. Onder meer de naam van Richairo Zivkovic circuleert in het Parkstad Limburg Stadion.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 3 april 2020

  2. donderdag 2 april 2020

  3. woensdag 1 april 2020