Streppel over Zivkovic: "Kijken wat het beste is"

24 januari 2016, 09:17

Willem II stond zaterdagavond na zeventig minuten spelen nog met 0-1 voor bij sc Heerenveen, maar ging uiteindelijk wel met 3-1 ten onder in het Abe Lenstra Stadion. Jurgen Streppel baalt stevig van de nederlaag, die Richairo Zivkovic overigens niet meemaaakte. De Ajax-huurling zat niet bij de wedstrijdselectie.

Er werd dit seizoen veel verwacht van Zivkovic, maar de aanvaller stelt teleur. Hij werd dus gepasseerd voor het duel in Heerenveen en lijkt zodoende op weg te zijn naar de uitgang. Roda JC aast op de 19-jarige aanvaller. "Hij is een fijne gozer om mee te werken. Maar hij wil graag spelen. We zullen kijken wat het beste is", zegt Willem II-coach Jurgen Streppel tegen Omroep Brabant.

Door de zure nederlaag in Friesland is Willem II afgegleden naar de veertiende plaats op de ranglijst. "Na de eerste helft moesten we met 3-0 voor staan. Dan is het over en uit en kun je dit duel uitspelen. In de tweede helft liepen we te ver achteruit", zegt Streppel over de wedstrijd tegen Heerenveen.