Nelom: "Ze noemen hem niet voor niets Ron Beton"

23 januari 2016, 16:37

Het elftal van Feyenoord staat zondagmiddag oog in oog met Ron Vlaar, de ervaren verdediger van AZ die een verleden heeft in Rotterdam. Linksback Miquel Nelom van Feyenoord is op zijn hoede voor de sterkhouder van de Alkmaarders.

Nelom weet dat Vlaar, zeker voor Eredivisie-begrippen, van topniveau is. "Ik heb hem een tijd niet gezien, maar dat is altijd leuk. Om tegen te spelen is hij geen prettige. Ze noemen hem niet voor niets Ron Beton. Als je tegen hem aan loopt kan dat even pijn doen", zegt de verdediger tegen RTV Rijnmond.

Feyenoord heeft al drie duels op rij niet gewonnen, weet Nelom. "De druk van presteren is hier altijd, of je nou wint of verliest. Geen reden voor paniek, ook niet in het team. Wij houden ons koppie er wel bij. Ik begrijp de angst bij onze achterban, maar wij moeten zondag een begin maken van een goede reeks. We spelen veel wedstrijden in een korte tijd. Als we snel ons ritme weer oppakken kan het voor ons nog mooi uitpakken. We moeten de goede punten van de wedstrijd tegen PSV meenemen. Zij waren beter in effectiviteit, qua veldspel deden wij het ook goed."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen