Van Gaal gaat niet in op exit en moet Young missen

22 januari 2016, 13:50

Louis van Gaal heeft tijdens zijn perspraatje voor het duel met Southampton van zaterdagmiddag gereageerd op het gerucht dat hij na het seizoen de deur achter zich dicht zal trekken bij Manchester United. De manager van de Engelse topclub hult zich in nevelen over zijn persoonlijke toekomst op Old Trafford.

Dat deed Van Gaal op geheel eigen wijze, zoals we van hem gewend zijn. "Ik denk niet dat de pers mij hiermee hoeft te helpen. Eerst zeiden de media al dat ik ontslagen was, nu gaat het weer over mijn toekomst. Ik hoef geen antwoord te geven", sprak een enigszins geagiteerde coach. Omdat de naam van Pep Guardiola in Manchester circuleert, zou het onrustig zijn in de kleedkamer. "Dat denk ik niet. Mijn relatie met de spelers is ook uitstekend, dat is belangrijk. Niet alles wat de pers zegt is waar", reageert Van Gaal.

De Nederlandse oefenmeester had nog slecht nieuws te vermelden op de persconferentie. Ashley Young moet geopereerd worden aan zijn lies en zal daarom lange tijd buitenspel staan. De vleugelspeler moest afgelopen zondag tijdens de met 0-1 gewonnen wedstrijd tegen Liverpool na 42 minuten naar de kant worden gehaald.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen