Immers: "Ben absoluut nog niet klaar bij Feyenoord"

22 januari 2016, 08:45

Lex Immers wordt voor de rest van het seizoen door Feyenoord uitgeleend aan Cardiff City, maar dat betekent niet dat de aanvallende middenvelder al afscheid genomen heeft van de Rotterdamse topclub. Hij hoopt komende zomer gewoon weer voor zijn kans te kunnen gaan in De Kuip. "Ik ben absoluut nog niet klaar bij Feyenoord", zegt hij.

"Ik sta daar nog steeds onder contract, dus er is nog niets ten einde. Ik heb er drie hele mooie jaren gehad", stelt Immers in gesprek met de NOS. De oud-speler van ADO Den Haag maakt zich dus op voor een half jaar Cardiff City. "Ik was meteen wel geïnteresseerd. In de Engelse competitie spelen is iets wat ik altijd heel graag heb gewild", aldus Immers. "Ik had ook naar Duitsland gekund. Een paar andere Engelse clubs toonden ook belangstelling. Wat dat betreft had ik genoeg opties. Maar mede door de manager van Cardiff kreeg ik direct een heel warm gevoel bij deze club. Het stadion is fantastisch, de mensen zijn hartelijk. Tijdens mijn bezoek was alles perfect geregeld."

Cardiff bezet momenteel de negende plaats in het Championship en staat zodoende drie plaatsen achter de plekken die recht geven op deelname aan de play-offs om promotie naar de Premier League. "Ze verwachten inzet en doelpunten. Ik moet ze richting de play-offs helpen", besluit Immers.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen