Geen sprookje voor Leicester in FA Cup: Spurs verder

20 januari 2016, 22:41   Bijgewerkt: 21 januari 2016, 00:17

In de Premier League is Leicester City dit seizoen bezig aan een droomseizoen, aangezien The Foxes momenteel samen met Arsenal aan kop gaan op de ranglijst. In de FA Cup zal de ploeg van manager Claudio Raniero dit seizoen echter niet de revelatie worden. Tottenham Hotspur was in de derde ronde met 0-2 te sterk in het tweede deel van het tweeluik.

Dankzij een prachtige goal van Heung Min Son kwam Tottenham vijf minuten voor rust op voorsprong in het King Power Stadium. De Zuid-Koreaan was na ruim een uur spelen ook nog eens de aangever bij de 0-2 van voormalig FC Twente-speler Nacer Chadli. Leicester stribbelde daarna nog wel wat tegen, maar kon de formatie van manager Mauricio Pochettino niet genoeg in verlegenheid brengen.

Het heenduel tussen beide ploegen was in 2-2 geëindigd. Harry Kane sleepte toen vlak voor tijd met een benutte penalty een return uit het vuur op White Hart Lane. De Spurs nemen het in de vierde ronde op tegen derdeklasser Colchester United, dat Championship-club Charlton Athletic uit het prestigieuze bekertoernooi wist te knikkeren (2-1).

Michel Vorm stond tegen Leicester City onder de lat bij de Spurs.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen