Lach overheerst ondanks zware knieblessure bij Hahn

20 januari 2016, 17:26

Warner Hahn lijkt van de een op andere dag van de hel naar de hemel te zijn gegaan. Waar hij dinsdag nog te horen kreeg dat hij een zware knieblessure heeft opgelopen, tekende hij een dag later een contract dat hem tot medio 2019 aan Feyenoord verbindt. Algemeen directeur Eric Gudde omschreef het tekenmoment treffend: een bijeenkomst met een lach en een traan.

"Maar de lach overheerst vandaag dan toch bij mij", sprak een trotse Hahn na het signeren van zijn verbintenis. "Gisteren was een vervelende dag en had ik het moeilijk, maar vandaag heb ik de knop omgezet. Ik heb een lange weg te gaan, één die zes tot negen maanden gaat duren. Maar mijn revalidatie kan niet beter beginnen dan met zoiets moois als een nieuw contract. Het contract, en het vertrouwen dat de club daarmee uitspreekt, geeft me rust en extra kracht."

Hahn raakte afgelopen maandag geblesseerd tijdens het beloftenduel met Jong SC Cambuur. "Na een duel kwam ik verkeerd terecht. Ik hoorde 'krak' in mijn knie, toen wist ik eigenlijk meteen dat het niet goed was. Het is enorm zuur dat dit is gebeurd, want het ging de laatste tijd juist heel goed. Het enige dat ik nu kan doen is me focussen op mijn herstel, om zo goed en snel als mogelijk terug te komen."

Technisch directeur Martin van Geel van Feyenoord prijst op de clubwebsite de instelling van de geblesseerde Hahn. "Warner is op en top prof, een jongen die er alles voor doet en mentaal sterk is. Die instelling gaat hem ongetwijfeld helpen tijdens zijn herstel. Het is een cliché, maar hij gaat hier sterker uitkomen. Ondanks zijn blessure ben ik er nog altijd van overtuigd dat Warner een mooie toekomst tegemoet gaat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen