PEC Zwolle over interesse voor Sainsbury: "Het is concreet"

Ger
20 januari 2016, 14:25

PEC Zwolle houdt serieus rekening met een tussentijds vertrek van Trent Sainsbury. Technisch directeur Gerard Nijkamp geeft toe dat de club uit Overijssel in gesprek is met Jiangsu Suning over een transfer van de international van Australië.

"Het is concreet. We zijn met alle partijen in onderhandeling", aldus Nijkamp tegenover FOX Sports. Sainsbury (24) heeft bij Zwolle een aflopende verbintenis. Hij kan voor drie jaar tekenen in China, voor een totaalbedrag van tien miljoen euro. Daarin zou de transfersom voor Zwolle opgesloten zitten. Nijkamp: "Het is interessant genoeg om erover in gesprek te gaan met elkaar. Maar van de exorbitante bedragen die nu worden genoemd, zou ik me graag distantiëren."

Zwolle onderneemt vooralsnog geen concrete stappen om een opvolger voor de verdediger aan te trekken. "Nooit nieuwe schoenen kopen als je de oude nog niet weg hebt gedaan hè", zegt Nijkamp. "Eerst het één maar eens voor elkaar maken, voordat de volgende zet gedaan kan worden. En misschien hebben we de vervanger al klaar staan. Onze selectie is namelijk aardig in balans."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen