Internazionale kegelt Napoli uit Italiaanse beker

Jw
19 januari 2016, 22:58   Bijgewerkt: 19 januari 2016, 23:18

Internazionale heeft Napoli dinsdagavond uit de Coppa Italia gegooid. De koploper van de Serie A ging met 2-0 onderuit. Stevan Jovetic was de grote man aan Inter-zijde met een fraai doelpunt en een assist. Voormalig PSV-aanvaller Dries Mertens kreeg in de slotfase zijn tweede gele kaart vanwege een schwalbe en liet Napoli de wedstrijd uitspelen met tien man.

Het was een fraai affiche voor een doordeweekse avond. Twee titelkandidaten streden in Napels om een plek in de halve finale, waar SS Lazio of Juventus de tegenstander zal zijn. Internazionale speelde zoals wel vaker dit seizoen uiterst zakelijk, maar had daar wel succes mee.

Lang bleef het 0-0 en leek het duel op een verlenging uit te lopen, maar Jovetic brak een kwartier voor het einde de ban met een vernietigend afstandsschot. De Spaanse doelman José Manuel Reina nam niet eens de moeite om te duiken en zag de bal over zijn schouder in de kruising ploffen. In de slotfase stuurde Napoli bijna alle spelers mee naar voren, waardoor er een zee van ruimte kwam voor een uitbraak. Ljajic rondde een rush vanaf de middenlijn kundig af.

Morgen (woensdag) nemen Lazio en Juventus het tegen elkaar op. De andere halve finale is al bekend. Die gaat tussen AC Milan en Alessandria, de verrassing van het toernooi.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen