'Cambuur informeert bij Malaga naar Tighadouini'

19 januari 2016, 08:53

Het toekomstperspectief van Adnane Tighadouini bij Malaga laat op dit moment te wensen over, waardoor een tijdelijke terugkeer naar Nederland aantrekkelijk is voor de 23-jarige vleugelaanvaller. Dat weet SC Cambuur ook, aangezien de Leeuwarders in Zuid-Spanje geïnformeerd hebben naar de Marokkaan. Dat meldt het Fries Dagblad.

Tighadouini maakte aan het begin van het seizoen nog wel speelminuten bij Malaga, maar komt de laatste tijd niet meer aan bod bij de Primera División-club. Eind november maakte hij voor het laatst deel uit van de wedstrijdselectie. Hij mag daardoor uitgeleend worden en het lijkt Cambuur wel wat om hem te verwelkomen. In het seizoen 2012/2013 huurde de Leeuwardse club de aanvaller ook al.

Na zijn verhuurperiode in Leeuwarden keerde Tighadouini terug naar Vitesse, dat hem later naar NAC Breda liet gaan. Daar maakte hij vorig seizoen ondanks de degradatie naar de Jupiler League vijftien doelpunten in de Eredivisie. Het leverde een transfer naar Malaga op, maar deze pakte niet uit zoals hij gehoopt had.

Tighadouini liet zelf onlangs weten dat hij een rentree in Nederland wel ziet zitten. "Ik sta er zeker open voor. Een terugkeer naar de Eredivisie zou mooi zijn. Welke club? Maakt me niet uit. Ik sta voor alles open. Er breekt een nieuwe periode voor me aan. We zullen het wel zien", sprak de aanvaller bij FOX Sports.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen