Faber verklapt komst verdediger Dumic naar NEC

17 januari 2016, 20:49

Een bevestiging op de clubwebsite ontbreekt nog, maar NEC-coach Ernest Faber heeft de opvolger van de eerder deze week naar Dinamo Moskou vertrokken Rens van Eijden al verklapt. De Nijmeegse club gaat Dario Dumic overnemen van het Deense Brøndby IF.

"Hij is sterk en 1,93 meter lang. Een type zoals Van Eijden", aldus Faber in gesprek met de NOS over de 23-jarige Bosniër. "Hij wil graag komen en het ligt binnen onze mogelijkheden om hem te halen." Voor hoe lang Dumic gaat tekenen is nog niet bekend. Faber weet het ook niet. "Ik ben niet bij de onderhandelingen geweest. Ik had een wedstrijd."

Namelijk tegen Willem II. De Tilburgers werden in de eigen Goffert met 1-0 verslagen. "Ik ben vooral blij met de reactie van de groep", zei Faber op de persconferentie over het resultaat. "Er is goed gereageerd op de nieuwe keeper en aanvoerder. Voor ons worden het nog spannende weken." De kans is groot dat topscorer Christian Santos, de matchwinner tegen Willem II, deze winter nog vertrekt uit Nijmegen. De Venezolaan heeft een gelimiteerde transfersom van drie ton in zijn contract.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen