Maas tevreden over debuut en nieuwe baan bij Vitesse

Jw
16 januari 2016, 22:31

Rob Maas zat al twee keer eerder als hoofdtrainer op de bank bij Vitesse, maar vandaag was zijn officiële debuut. De 46-jarige coach zag zijn ploeg het spannend maken in Leeuwarden, maar won uiteindelijk wel verdiend met 2-0. 

"De jongens hebben het spannend gehouden. Het is bijna onmogelijk als je zo veel kansen hebt dat ze er niet gaan", concludeerde Maas voor de camera van de NOS. Vooral in de eerste helft hadden de aanvallers van Vitesse het vizier niet op scherp staan. 

Maas nam deze maand het stokje over van zijn oude leermeester Peter Bosz, die plotseling naar Israël vertrok. Omdat Vitesse naar behoren draaide in de eerste seizoenshelft, ziet de nieuwe trainer weinig aanleiding tot ingrijpende veranderingen. "We hebben zeker kwaliteit en we waren al op de goede weg. Peter heeft een sterk elftal neergezet. Ik ben gewoon zoals ik ben, als mens en als trainer. Peter heeft zijn manier, ik heb mijn manier, dat is alles", legde hij nuchter uit. 

Maas voelt zich in elk geval wel thuis in zijn nieuwe rol. "Datgene waar ik nu mee bezig ben, bevalt uitstekend", concludeert hij. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen