Kazim-Richards: "Het makkelijkste is dat ik vertrek"

16 januari 2016, 10:14

Colin Kazim-Richards lijkt op weg naar de uitgang bij Feyenoord. De spits heeft al vaker vervelend gedrag vertoond bij de Rotterdamse club en haalde vrijdag weer de media, omdat hij een verslaggever van het AD bedreigde. Daardoor ontbreekt hij in de wedstrijdselectie voor de kraker tegen PSV. In De Telegraaf doet de spits zijn verhaal en stelt hij dat een vertrek uit Rotterdam een optie is.

Kazim-Richards schuwt niet om de confrontatie met de media op te zoeken. "Ik ben slim, het is zo makkelijk om met jullie gasten te spelen", vertelt hij. "Jullie irriteren mij, dus ik irriteer jullie. Het is gewoon grappig. Waar ik vandaan kom, is dat slang. Zo van: het was goed en nu ga ik op vakantie. Jullie media denken alles te weten, maar jullie weten niks. De media mogen schrijven dat het altijd Colin is, omdat ik die kritiek liever op mij gericht heb, in plaats van op de andere jongens. Want ik kan het hebben. Het doet mij he-le-maal niks. Het is allemaal niets vergeleken met wat er in de rest van mijn leven is gebeurd."

De spits denkt aan een vertrek bij Feyenoord, maar verwacht dat hij deze winter nog verkast. "Ik weet ook dat ik veel geld verdien voor iemand die niet speelt. Het is niet dat ik weg wil, maar in de huidige situatie is het de makkelijkste oplossing voor iedereen dat ik wegga."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen